若湄來自澳洲的消息

星期五, 7th 十二月 2007

Dear teacher and class mates,

Thank you for letting me know more things about Tai-wan school and how do you learn in long- tan elementary school.

Here in Australia its getting hotter and hotter because is Summer now!!!

I’m really happy that I’m back in Australia!!!

But I miss you so much ,see you next time

按我看照片

蟲子老師的中文翻譯

親愛的老師和同學

謝謝你們讓我知道更多台灣學校的事,也知道你們如何的在龍潭國小學習。

澳洲這裡越來越熱了,因為現在是南半球的夏天喔!

我真的很高興能回到澳洲,但是我很想大家喔!

再見囉!

若湄敬上