宜蘭縣教育支援平台 會員登入 會員註冊 我的i教書

« 上一篇 | 下一篇 »

Dear teacher and class mates,

Thank you for letting me know more things about Tai-wan school and how do you learn in long- tan elementary school.

Here in Australia its getting hotter and hotter because is Summer now!!!

I’m really happy that I’m back in Australia!!!

But I miss you so much ,see you next time

按我看照片

蟲子老師的中文翻譯

親愛的老師和同學

謝謝你們讓我知道更多台灣學校的事,也知道你們如何的在龍潭國小學習。

澳洲這裡越來越熱了,因為現在是南半球的夏天喔!

我真的很高興能回到澳洲,但是我很想大家喔!

再見囉!

若湄敬上

如果你的網誌不支援引用網址自動搜尋功能,那麼你可以使用下列的直接引用網址來引用本文章:

http://blog.ilc.edu.tw/blog/trackback.php?id=24915